Beneficiile extractului din boabe de cafea verde in procesul de slabire

Informatii utile despre modul cum actioneaza cafeaua verde in eliminarea grasimilor din corp.

 

Cafeaua verde este unul din cele mai puternice stimulente cunoscute in privinta eliminarii grasimilor din organism.
Se cunoscutea deja despre cafeaua obisnuita ca fiind cel mai important stimulent din lume si cea mai consumata batura, dupa apa si ceai. Cafeaua verde este de fapt cafeaua simpla rezultata din boabele de cafea culese in stare cruda, verzi, rezultatul fiind celebra de acum cafea verde din al carui extract se realizeaza cele mai puternice capsule folosite in slabire.

Capsulele pe baza de cafea verde prezinta un continut ridicat in acid chlorogenic, un puternic antioxidant ce ajuta corpul sa scape de radicalii liberi si da o stare de bine organismului. Consumul de cafea verde, prin prisma prezentei acidului chlorogenic determina efecte benefice asupra organismului.

Consumul cafelei verzi in stare cruda, ori sub forma de capsule determina efecte benefice asupra hipertensiunii, fapt demonostrat printr-un studiu efectuat de Corporatia Kao din Tokyo, Japonia ce a relevat efecte pozitive asupra cazurilor de hipertensiune usoara la soareci si la oameni. Cercetarile au demonstrat o reducere semnificativa tensiunii atat la oameni, cat si la soareci, si ca aceasta reducere a fost rezultat direct proportional cu doza de cafea verde. Cu cat mai mare este doza de cafea verde, cu atat mai mare efectul asupra tensiunii. Studiul a demonstrat si ca aceste schimbari pozitive au fost obtinute fara riscul efectelor adverse.

Vezi categoria de produse naturiste de slabire Vegis

[DESCHIDE CATEGORIA]

Alege din peste 200 de produse naturiste de slabire ceea ti se potriveste pentru obtinerea greutatii ideale. Poti opta pentru ceaiuri, capsule, ori creme. O slabire sanatoasa inseamna o slabire de durata, un tratament prelungit, dar eficient. Va sugeram sa alegeti dintre aceste produse pentru ca sunt recomandate de speciliasti.

Efectul in slabire al consumului de cafea verde a fost analizat prin tot felul de cercetari, iar numeroase studii rezultate au fost facute cunoscute. Astfel, un studiu realizat de Oryza Oil si Fat din Japonia a relevat efecte pozitive ale consumului cafelei verzi. Cercetarile au demonstrat ca asociatia cafeinei si a a acidului clorogenic din cafeaua verde promoveaza acumularea redusa a grasimilor si inhiba absorbtia de grasimi, facand extractul de cafea verde un supliment eficient in slabire.

PRODUSE PE BAZA DE CAFEA VERDE

Un alt beneficiu al cafelei verzi este ca poate avea efecte pozitive in cazul diabetului. Cercetarile conduse au ajuns la concluzia ca acidul clorogenic din cafea este responsabila pentru efectul antagonistic asupra transportului glucozei din corp.

Cu alte cuvinte, nu este vorba doar de parerea unui om, ca dr. Oz, este vorba de studii de cercetare efectuate de-a lungul anilor in legatura cu beneficiile extractului de cafea verde in procesul de slabire.

republicabio.ro

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies