Care este cantitatea optima necesara de cafea verde?

Ce concentratie de cafea verde este indicata pentru capsulele de slabire?

 

In privinta cantitatii optime de extract de cafea verde inclusa in capsulele utilizate in curele de slabire, trebuie sa spunem ca studiile de cercetare efectuate au demonostrat ca exista doua tipuri de extracte cu adevarat functionale, anume unul de 700 si altul de 1050 mg pe zi.
Dozajul unei capsule ce are la baza extractul din boabe de cafea verde este esential in procesul de slabire; pastilele a caror concentratie este insuficienta, neavand vreun efect in slabire. Chiar daca produsul de slabire este cu mult mai ieftin, faptul ca extractul de cafea verde se gaseste la o concentratie foarte mica, faca din el un produs ineficient.

Cu totii cunoastem beneficiile cafelei consumate dimineata, cu totii stim cat ne invioreaza si ne binedispune, putin stim totusi care sunt efectele cafelei verzi, neprajite.

Acest extract din cafea verde este obtinut din cafeaua in stare cruda, neprajita, cafea ce a urmat totusi etapele de culegere, spalare si uscare, pentru ca altfel bobul de cafea n-ar putea fi extras din teaca.

Vezi categoria de produse naturiste de slabire Vegis

[DESCHIDE CATEGORIA]

Alege din peste 200 de produse naturiste de slabire ceea ti se potriveste pentru obtinerea greutatii ideale. Poti opta pentru ceaiuri, capsule, ori creme. O slabire sanatoasa inseamna o slabire de durata, un tratament prelungit, dar eficient. Va sugeram sa alegeti dintre aceste produse pentru ca sunt recomandate de speciliasti.

Exista informatii puse la dispozitie de catre cercetatori ce sprijina ideea ca Svetolul sau acidul clorogenic din cafeaua verde determina arderea grasimilor si implicit pierderea in greutate.

De exemplu, un asemenea studiu de cercetare realizat in India a evidentiat faptul ca extractul de cafea verde (Green Coffee) a determinat o slabire cu pana la 10 kilograme, adica, in jurul a 10% din greutatea corporala, in timpul a numai 22 de saptamani. Studiul respectiv, publicat in revista Diabet, Sindrom metabolic si Obezitate, a pus in evidenta un experiement ce s-a realizat prin testarea a doua variante de extracte de cafea verde, anume, unul de 700 mg, altul de 1050 mg pe zi.

PRODUSE PE BAZA DE CAFEA VERDE

De asemenea, renumitul dr. Oz a efectuat la randul sau teste pe subiecti umani, administrand capsule de cafea verde (Greeen Coffee) unui esantion de 100 de femei, intr-un experiment de doua saptamani, iar acestea au fost impartite in doua grupe, unul caruia i s-au administrat capsulele cu cafea verde, iar un alt grup de control. Rezultatul a fost edificator: persoanele carora li s-au administrat capsule pe baza extractului din boabe de cafea verde au slabit cel putin 2 KG, iar grupul Placebo a slabit in jur de un kilogram.

De ce sunt asemanatoare rezultatele? Pentru ca ambele grupe au fost „supuse” unui regim alimentar strict, bazata pe o dieta ce era insasi menita sa slabeasca.

Concluzia ar fi ca, puteti folosi capsulele de cafea verde in concentratiile zilnice amintite mai sus, insa, in paralel este indicat sa tineti si un regim alimentar strict, fara excese alimentare. De asemenea, celor ce doresc sa slabeasca frumos si sanatos le este recomandata miscarea, nu neaparat ca element de slabire.

republicabio.ro

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies