Ce cantitate de cafea verde se recomanda pe zi?

Dozajul recomandat de dr. Oz este exprimat in capsule pe baza extractului din boabe de cafea verde

 

Daca va intrebati care este doza de cafea verde recomandata, trebuie sa stiti ca majoritatea recomandarilor se refera la capsulele concentrate de cafea verde, nu la cafeau tip vrac, deci, mare atentie la dozaj.

Multe dintre firmele ce vand produse pe baza de cafea verde, utila in arderea grasimilor si implicit in slabire au magazine de desfacere online, deci cumparatorul are putine mijloace de a se informa. Consumatorul trebuie, in aceste conditii, sa ia aminte la toate detaliile cand intentioneaza sa achiztioneze astfel de capsule pe baza de cafea verde.

Evident, principalul punct pe care trebuie sa-l urmariti este compozitia capsulelor, in cazul celor pe baza extractului de cafea verde, trebuie sa urmariti daca mai exista si alte componente de care trebuie sa tineti seama, si, mai ales, care este dozajul de cafea verde per capsula. Conform celebrului dr. Oz, o capsula pe baza de cafea verde trebuie sa aiba urmatoarea compozitie: antioxidant din cafea verde sau GCA sau svetol. De asemenea, o capsula de cafea verde trebuie sa aiba cel putin 45% acid clorogenic; un procent mai mic nu are efecte in slbire.

Vezi categoria de produse naturiste de slabire Vegis

[DESCHIDE CATEGORIA]

Alege din peste 200 de produse naturiste de slabire ceea ti se potriveste pentru obtinerea greutatii ideale. Poti opta pentru ceaiuri, capsule, ori creme. O slabire sanatoasa inseamna o slabire de durata, un tratament prelungit, dar eficient. Va sugeram sa alegeti dintre aceste produse pentru ca sunt recomandate de speciliasti.

Trebuie sa fiti atenti ca respectivul flacon sa contina cele doua notiuni, anume GCA si svetol, altfel n-o sa obtineti niciun efect in slabire.

In general, pe piata din Romania se gasesc capsule din extractul de boabe de cafea verde, in diverse concentratii, fie de 200 mg, fie de 400 mg, fie de 800 mg. Dr. Oz recomanda capsulele cu un continut de 400 mg, administrate de 3 ori pe zi, inainte de masa cu jumatate de ora.

PRODUSE PE BAZA DE CAFEA VERDE

Ca orice produs de slabit, ca de altfel, ca orice dieta, exista indivizi la care un anumit produs sau o anumita dieta nu are nici n efect. Organismele noastre sunt unice, deci, fiecare individ reactioneaza diferit la diversi stimuli.

Studiile arata ca majoritatea adultilor, trecuti de 18 ani pot sa slabeasca folosind capsulele pe baza de cafea verde, insa, stiti cum e, mai bine te informezi, apoi observi efectele si apoi emiti teorii.

republicabio.ro

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies