Descriere cafea verde

Cafeaua verde provine di cafeaua Arabica, bogata in acid clorogenic si cafeic

 

Boabele de cafea verde au un continut ridicat de acid clorogenic, un antioxidant ce determina accelerarea arderilor si pierderea in greutate. Numit si GCA, acidul clorogenic trebuie sa se gaseasca intr-un procent de minim 45% in produsele pe baza de cafea verde pentru ca acestea sa aiba efect in slabire.

Acidul clorogenic este una din cele mai recente descoperiri din cadrul medicinei alternative, pentru o slabire sanatoasa. Boabele de cafea verde au inceput sa fie recunoscute ca fiind un inhibaznt al absorbtiei grasimilor, ce stimuleaza metabolismul, generand arderea mai rapida a grasimilor din corp. Acestea sunt motivele principale pentru care consumul de cafea verde ajuta la pierderea kilogramelor nedorite.

Astfel, generalizant proprietatile cafelei verzi, avem:

Vezi categoria de produse naturiste de slabire Vegis

[DESCHIDE CATEGORIA]

Alege din peste 200 de produse naturiste de slabire ceea ti se potriveste pentru obtinerea greutatii ideale. Poti opta pentru ceaiuri, capsule, ori creme. O slabire sanatoasa inseamna o slabire de durata, un tratament prelungit, dar eficient. Va sugeram sa alegeti dintre aceste produse pentru ca sunt recomandate de speciliasti.

– pierderea in greutate;
– fara efecte adverse;
– produs in totalitate natural.

Evident, multa lume era speriata de concentratia de cofeina din extractul din boabe de cafea verde, insa, faptul ca de curand a iesit pe piata produse decofeinizate a determinat o schimbare de atitudine din partea consumatorului si totodata o crestere importanta a cererii in piata.

Cafeaua verde sau Green Coffee contine acid clorogenic sau Svetol, o substanta cu impact deosebit in slabire, determinand pierderea in greutate prin accelerarea ratei metabolismului de determina cresterea proceselor de ardere a grasimior si eliminarea kilogramelor in plus.

Exista dezbateri asupra subiectului ca acest tip de acid are capacitatea de a incetini eliberarea de glucoza din ficat in sange. De ce este important acest lucru? Pentru ca organismul uman va recurge la utilizarea grasimilor stocate, in locul folosirii zaharului, pentru stimularea functiilor sale. Astfel, grasimile depozitate deja vor fi eliminate si se va initia procesul de slabire.

PRODUSE PE BAZA DE CAFEA VERDE

Green Coffee ajuta si la suprimarea apetitului, un alt avantaj pentru pierderea in greutate.

Esential de retinut in privinta capsulelor bazate pe extractul din boabe de cafea verde este faptul ca discutam de un produs 100% natural, a carui actiune a fost testata si supertestata.

republicabio.ro

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies