Efectul benefic al acidului clorogenic in slabire

Esenta cafelei verzi – acidul clorogenic este un puternic antioxidant cu proprietati remarcabile in slabire.

 

Acidul Clorogenic este in esenta un polifenol natural, un antioxidant ce se gaseste din belsug in boabele de cafea verde, dar si in paducel, anghinare, iedera si alte plante. O sursa de asemenea importanta de acid clorogenic sunt prunele uscate (nu cele afumate).

Efectul acidului clorogenic este datorat in primul rand reducerii absorbitiei zaharurilor in sange, datorita caruia organismul incepe sa foloseasca resursele acumulare, determinand accelerarea arderilor grasimilor acumulate in tesuturi si la nivelul ficatului, lucru ce determina slabirea.

Acidul clorogenic din extractul de cafea verde stimuleaza metobolismul, accelerand procesele digestive si elibereaza si „munca” ficatului. Capsulele de slabit pe baza de cafea verde au un mecanism dublu de slabire doarece determina pierderea tesutului adipos si previn absorbtia grasimilor, impideicand ingrasarea.

Acidul clorogenic, prin efectul sau de antioxidant, are de asemenea proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice. Proprietatile acestea au fost puse in evidenta de diversi oameni de stiinta de-a lungul timpului, mai exact de cat cafeaua verde a intrat in vizorul specialistilor ca potential ingredient minune al curelor de slabire.

PRODUSE PE BAZA DE CAFEA VERDE

Cunoscut si sub numele de Svetol, acidul clorogenic reprezinta elementul esential din capsulele de slabire pe baza de cafea verde, de aceea cand doriti sa achizitionati asemenea produse, este bine sa va asigurati ca detin un procent minim de 45% acid clorogenic.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies