Este sigur extractul de cafea verde? Are efecte in slabire?

Capsulele realizate pe baza extractului din boabe de cafea verde sunt recomandate de dr. Oz

 

Conform studiilor de cercetare realizate, extractul de cafea verde pare a fi util in slabire, in special pentru persoanele care vor sa slabeasca, deci au o motivatie serioasa.

Evident, reclama este mama comertului, de aceea, toate produsele de slabit sunt eficiente si pure, insa, cand vine vorba de aceste capsule a caror compozitie este bazata pe extractul din cafea verde, se poate afirma ca indeplinesc conditiile de eficienta si de puritate.

Boabele de cafea verde nu au nimic special, nu sunt tratate in vreun fel; este vorba de cafea in stare pura neprajita. Deci, daca aceste boabe ar fi fost prajite si macinate, ar fi rezultat cafeaua pe care o consuma de regula dimineata, multi dintre noi.

Vezi categoria de produse naturiste de slabire Vegis

[DESCHIDE CATEGORIA]

Alege din peste 200 de produse naturiste de slabire ceea ti se potriveste pentru obtinerea greutatii ideale. Poti opta pentru ceaiuri, capsule, ori creme. O slabire sanatoasa inseamna o slabire de durata, un tratament prelungit, dar eficient. Va sugeram sa alegeti dintre aceste produse pentru ca sunt recomandate de speciliasti.

Capsulele de cafea verde contin un extract rezultat direct din planta.

Daca cunoasteti evolutia boabelor de cafea, puteti sa va imaginati foarte bine ce inseamna extractul din cafea verde; daca nu, iata si esenta acestei evolutii: boabele de cafea cruda sunt verzi, dupa ce evolueaza spre maturitate aceste boabe devin rosietice pentru ca mai apoi sa se inchida la culoare.

Pentru a se obtine boabele de cafea verde este necesar un proces de indepartare a pulpei cu un aparat special, proces ce poate fi realizat doar dupa ce ele au fost atent selectionate, astfel incat sa nu evolueze spre maturitate, adica sa-si schimbe culoarea.

PRODUSE PE BAZA DE CAFEA VERDE

Efectul extractului de cafea verde in pierderea in greutate se datoreaza prezentei acidului clorgenic, element existent din abundenta in aceste boabe de cafea verde. In organismul nostru, procesarea accelerata a acizilor grasi conduce la cresterea reactiilor metabolice, fapt ce duce la pierderea in greutate.

Slabirea datorata acidului clorogenic este una ce poate deveni sigura, daca boabele de cafea au fost in stare cruda, iar extractul s-a realizat in conditii optime, iar concentratia prezenta in capsule este una corespunzatoare.

republicabio.ro

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies