Etapele in slabirea cu cafea verde

Care este algoritmul regimului pe baza de cafea verde?

 

In primul rand trebuie sa stiti ca boabele de cafea verde nu au nimic deosebit, ele sunt in fapt cafea naturala in stare neprajita. Slabirea se realizeaza datorita continutului de acid clorogenic, un puternic antioxidant ce ajuta la eliminarea toxinelor din corp, iar cel mai important efect este determinat de slabire.

Studii mai vechi sustineau ca extractul din cafea verde determina reducerea grasimilor si reducerea greutatii corporale; aceste studii au fost prima data efectuate pe soareci. Intre timp, foarte multe cercetari realizate in lumea intreaga au demonostrat potentialul extractului de cafea verde in slabire, iar o dieta bazata pe capsulele realizate din extractul din boabele de cafea verde are efecte sigure in slabire.

Evident, trebuie sa combinati aceste capsule si cu un regim alimentar echilibrat, pentru ca, daca consumati 2 Kg de carne de porc cu grasime, eventual si prajita, degeaba veti urma o cura cu cafea verde; nu v-a avea niciun efect in slabire.

Care sunt etape in slabirea cu cafea verde?

Evident, ca orice dieta ori regim alimentar complementar, si in cazul curei cu cafea verde trebuie sa consultanti inainte medicul, sa va realizati o serie de analize, atat pentru a va stabili anumiti parametrii de functionare, dar si pentru a vedea ce rezultate se obtin in urma consumului de cafea verde, acest fapt rezultand la finalul regimului, evident in urma executarii unui nou set de analize. Inainte de a consuma capsuele de cafea verde intreaba medicul daca organismul tau se poate adapta unui asemenea regim, daca exista efecte asociate cu acidul clorogenic existent in cafea, ori cu alti stimulenti.

Ca mai toate produsele de slabit, si aceste capsule pe baza extractului din boabe de cafea verde pot fi comandate online, insa, mare atentie la informatiile pe care le aveti la dispozitie; asigurati-va ca respectivele capsule au concentratia necesara functionala si compoenentele utile in slabire, precum si alte informatii utile.

Pretul capsulelor cu cafea verde este unul rezonabil, iar daca va ganditi cat v-ar costa o alta dieta recomandata de un nutritionist, la randul lui platit de catre dumneavoastra, puteti foarte usor anticipa si aceasta calitate a capsulelor pe baza de cafea verde, anume pretul avantajos.

Nu trebuie sa consumi mai mult decat doza recomandata, chiar daca doresti sa slabesti mai repede si nu ai rabdarea necesara. Dozajele variaza de la un producator la altul, de aceea trebuie sa fiti foarte atenti la produsele pe care le achizitionati. Nu va bucurati de un pret foarte mic, pentru ca s-ar putea sa cumparati niste capsule cu o concentratie foarte redusa in acid chlorogenic, de exemplu, deci, implicit niste pastile nefunctionale.

PRODUSE PE BAZA DE CAFEA VERDE

In cazul capsulelor pe baza de extract de cafea verde se recomanda cate o capsula, inainte de fiecare masa principala.

Evident, pentru a ajunge la slabire trebuie sa urmati si o dieta saraca in grasimi. Este indicat sa consumi cat mai multe alimente in stare naturala, fara prajeli. Consumati carne slaba (de pui, de curcan, de peste, de vitel), legume crude, fructe multe, evitati laptele dulce indiferent de grasimile continute, consumati mai mult iaurt chiar daca e mai gras, ajuta la depunerea calciului).

stockholmdiet.com%20

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies