Functionalitatea capsulelor de cafea verde

Cat de utile sunt in slabire capsulele concepute pe baza extractului de cafea verde?

 

Functionalitatea capsulelor de slabit a fost demonstrata la nivel teoretic initial, dupa care s-au trecut la experimentele de laborator pe soareci, urmatorul pas fiind experimentele pe indivizi umani, teste ce au relevat eficienta cafelei verzi in pierderea kilogramelor nedorite.

Cercetatorii au efectuat teste pentru a verifica modul cum stagneaza acumularea grasimii in organism si cresterea in greutate pe soareci, prin administrarea extractului din cafea verde in hrana acestora. Testele au aratat un procent mult mai mic de grasime adipoasa si o scadere in greutate corporala la rozatoarele carora li s-au administrat extractul de cafea verde si un potential in slabire, prin reducerea acumularii grasimii si prevenirea depunerilor excesive de grasimi in ficat.

Astfel de teste au fost efectuate timp de mai multi ani, mai precis din 2006 pana in 2011 doar pe soareci, iar incepand cu anul 2011, experimentele au fost realizate pe oameni. De atunci, foarte multe studii au fost realizate in lumea intreaga, din America, in China, din India in multe alte tari din lume. S-a demonostrat astfel ca administrarea extractului de cafea verde determina arderea grasimilor si eliminarea kilogramelor in plus.

Vezi categoria de produse naturiste de slabire Vegis

[DESCHIDE CATEGORIA]

Alege din peste 200 de produse naturiste de slabire ceea ti se potriveste pentru obtinerea greutatii ideale. Poti opta pentru ceaiuri, capsule, ori creme. O slabire sanatoasa inseamna o slabire de durata, un tratament prelungit, dar eficient. Va sugeram sa alegeti dintre aceste produse pentru ca sunt recomandate de speciliasti.

Cercetatorii su demonostrat ca actiunea extractului din boabele de cafea verde sunt sigure in procesul de slabire, chiar si la persoanele suferinde de diabet zaharat. Cel mai celebru experiement bazat pe administrarea de cafea verde a fost realizat de renumitul dr. Oz intr-una din emisiunile sale.

PRODUSE PE BAZA DE CAFEA VERDE

Astfel, in grupul de studiu au participat 16 persoane, iar dupa 12 saptamani de utilizare a capsulelor bazate pe extractul din cafea verde, rezultatele i-au surprins si pe cercetatori. astfel, in timpul experiemtnului, particpantii au pierdut in medie 10,5% din greutatea totala a corpului si aproape 16% din grasimea corporala. In plus, cercetatorii au observat ca nu exista efecte secundare negative in timpul dietei bazate pe administrarea de capsule din extract de vafea verde.

republicabio.ro

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies