Stiti ce este cafeaua verde?

Ai auzit de efectele uimitoare ale cafelei verzi in slabire?

 

Ca mai multe produse de slabit eficiente, si cafeaua verde a fost „facuta” celebra de nu mai putin cunoscutul dr. Oz. Dr. Oz a prezentat capsulele de slabire pe baza de cafea verde in una din emisiunile sale. Chiar si dumneavoastra e posibil sa fi vazut intamplator aceste capsule de cafea verde, pe la farmacii naturiste ori plafaruri, ori poate in vreun reclama online. Ei bine, aceste capsule pe baza extractului de cafea verde sunt comercializate ca sursa de energie si, de curand, ca suplimente adjuvante in slabire.

Dr. Oz a efectuat si un program de cercetare in care a inclus aceste capsule de cafea verde. In timpul programului, renumitul doctor Oz a revelat rezultatele propriei sale investigatii, care a implicat 100 de femei care au primit fie un placebo, fie un supliment de boabe de cafea verde. Participantele au primit instructiuni sa faca anumite schimbari in dieta lor, iar dupa 2 saptamani, cele care au primit extractul respectiv au slabit in medie 2 kilograme, comparativ cu un singur kilogram in cazul grupului placebo.

Concentratele din capsulele de cafea verde, ce sunt in fapt seminte verzi din interiorul unor boabe rosietice, deschise la culoare. Prin prajire rezulta cafeaua amaruie pe care o consumam multi dintre noi in fiecare dimineata. Pentru prepararea capsulelor din semintele de cafea verde, aceste boabe sunt inmuiate si dupa acea sunt extrase din invelis, eliminandu-se pulpa.

Vezi categoria de produse naturiste de slabire Vegis

[DESCHIDE CATEGORIA]

Alege din peste 200 de produse naturiste de slabire ceea ti se potriveste pentru obtinerea greutatii ideale. Poti opta pentru ceaiuri, capsule, ori creme. O slabire sanatoasa inseamna o slabire de durata, un tratament prelungit, dar eficient. Va sugeram sa alegeti dintre aceste produse pentru ca sunt recomandate de speciliasti.

Prin prajire, cafeaua castiga antioxidanti, insa, pierde acidul chlorogenic, cel care are in fapt efectele uimitoare in slabire. Aceasta substanta ajuta la blocarea acumularii de grasimi, grabeste pierderea in greutate, scade absorbtia de carbohidrati si ajuta la reglarea glicemiei dupa mese. In plus, suplimentele pe baza de cafea verde nu au nici mirosul si nici aroma cafelei obisnuite, un beneficiu in plus in cazul persoanelor care nu au preferinte fata de cafea.

PRODUSE PE BAZA DE CAFEA VERDE

Daca ar fi sa ne imaginam o multitudine de produse pentru slabit, de la ceaiuri la diverse capsule colorate, increderea este de obicei un factor subiectiv, propriu fiecaruia dintre noi. Cand vine vorba de aceste capsule realizate doar pe baza extractului de cafea verde, putem spune cu certitudine ca vorbim de un produs pur, care n-are de ce sa starneasca frica, ori alt sentiment contradictoriu.

Evident, va spun parerea mea despre produsele de slabit, indiferent de natura lor, ba mai mult de atat, putem adauga in aceasta idee si dietele de slabire: orice organism este unic in felul sau si reactioneaza diferit la anumiti stimuli, de aceea este foarte posibil ca in ciuda celor mentionate despre efectele miraculoase ale capsulelor bazate pe extractul de cafea verde, sa nu slabiti deloc.

republicabio.ro

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies