Svetolul – extractul din boabele de cafea verde

Cafeaua este una din cele mai vechi bauturi, cunoscute inca din secolul XIV, ea devenind populara in timp.

 

Noile descoperiri stiintifice au ridicat neinsemnatul bob de cafea verde la rang de miracol al slabirii. Drept urmare, cafeaua verde a intrat in centrul atentiei, in special datorita continutului intr-o substanta ce ajuta la topirea grasimilor si implicit la pierderea in greutate, fara a fi nevoit sa practici activitati fizice intense.

Svetolul din cafeaua verde este unul din cele mai puternice elemente utilizate in dietele pentru slabit. In functie de concentratia in svetol se caracterizeaza si calitatea capsulelor realizate pe baza extractului din boabe de cafea verde.

Ce trebuie sa contina capsula de cafea verde?

Vezi categoria de produse naturiste de slabire Vegis

[DESCHIDE CATEGORIA]

Alege din peste 200 de produse naturiste de slabire ceea ti se potriveste pentru obtinerea greutatii ideale. Poti opta pentru ceaiuri, capsule, ori creme. O slabire sanatoasa inseamna o slabire de durata, un tratament prelungit, dar eficient. Va sugeram sa alegeti dintre aceste produse pentru ca sunt recomandate de speciliasti.

– sa aiba proprietatile necesare pierderii in greutate, dovedite clinic prin studii realizate la nivel mondial;
– sa arda grasimile si sa determine scaderea in greutate in mod semnificativ si permanent.

Unul din cele mai concentrate produse pe baza de cafea verde este cel cu un continut de svetol de 4000 mg, cu un procent de acid clorogenic de 50%. Din punctul de vedere al concentratiei in acid clorogenic, un puternic antioxidant ce determina scaderea in greutate, se cunoaste ca orice continut mai mic de 45% nu determina slabirea.

Care este potentialul acestor capsule pe baza de cafea verde? S-a demonostrat prin studii recente ca dupa 2 luni de dieta pe baza de cafea verde se poate atinge o pierdere in greutate de cca. 5 Kg.

Boabele de cafea sunt in fapt boabe de cafea in stare naturala, neprajita. Prin prajire, cafeaua capata aroma, insa pierde acidul clorogenic, renumitul svetol.

Acidul clorogenic determina accelerarea arderilor din organism si-l determina pe acesta sa elimine grasimilea, producand de asemenea modificarea unor enzime in ficat, care determina reducerea nivelului de glucoza din sange, inhiband in acest mod producerea grasimilor.

Capsulele produse din extractul din boabe de cafea verde prezinta totusi un continut ridicat de cofeina, fapt ce reprezinta o problema pentru utilizatorii cu probleme, efectele pot duce catre agitatie, neliniste, angoase, palpitatii. De curand totusi, a iesit pe piata un produs pe baza de cafea verde fara cofeina, motiv pentru care consumatorii nu trebuie sa se mai ingrijoreze de efectele cofeinei prezenta in capsulele de cafea verde.

republicabio.ro

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies