Chitosan – aliatul tau in lupta cu kilogramele in plus

O substanta excelente ce lupta cu greutatea corporala si nistelul colesterolului – chitosanul este un produ benefic pentru slabire.

Chitosan – ajutorul tau in lupta cu kilogramele in plus. Daca vrei o slabire de durata, cu efecte vizibile, poti sa optezi pentru Chitosan.

Acest produs de slabire micsoreaza nivelul colesterolului, scade tensiunea arteriala, imbunatateste sistemul imunitar, comate obezitatea, ajuta la slabire, micosreaza nivelul de zaharuri din sange, absoarebe si elimina din organism sarurile metalelor grele.

Chitosanul are efecte deosebite asupra tractului digestiv, crescand potentialul acestuia de digestia si reducand absorbtia toxinelor in sange.

CHITOSAN 750MG 60CPS

Acest produs uimitor se obtine printr-un proces de deacetilare al chitinei, o substanta extrasa din scheletul crustaceelor.

Vezi categoria de produse naturiste de slabire Vegis

[DESCHIDE CATEGORIA]

Alege din peste 200 de produse naturiste de slabire ceea ti se potriveste pentru obtinerea greutatii ideale. Poti opta pentru ceaiuri, capsule, ori creme. O slabire sanatoasa inseamna o slabire de durata, un tratament prelungit, dar eficient. Va sugeram sa alegeti dintre aceste produse pentru ca sunt recomandate de speciliasti.

Chitosanul are capacitatea deosebita de a lega acizii biliari precum si particulele de grasime si de ale elimina prin fecale.

Chitosanul, la contactul cu apa, formeaza o masa gelatinoasa care se lubrefiaza si creste volumul determinand evacuare bolului fecal fara sa creasca motilitatea colonului.

Efectul maxim in slabire se obtine la un consum de 3 g de chitosan pe zi.

Administrare Chitosan: 2 capsule inainte cu 30 de minute masa si pranz si 2 capsule inainte de masa cu 30 de minute. Se ia cu 200 ml apa.

Este indicat ca Chitosanul se se administreze cu cel putin 4 ore inainte de vitamine liposolonile, acizi rasi esentiali ori alte medicamente.

Din ce am vazut noi in online, exista pareri pozitive despre Chitosan, multe pareri exprimate pe forumuri si blogguri.

republicabio.ro

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies