Produse pe baza de cafea verde – Vegis

Marele magazin online de produse naturale comercializeaza o gama larga de produse pe baza de extract de cafea verde

Da, ati auzit bine, la Vegis veti gasi cafea verde boabe si foarte multe produse de slabire realizate pe baza extractului din aceaste miraculoase boabe.

Pe langa sortimentele simple de cafea verde boabe in diferite forme de prezentare, la diferite gramaje si preturi, gasim si o serie de combinatii interesante. Spre exemplu, mie personal mi s-a parut senzationala combinatia de cafea verde cu ghimbir, doua ingrediente care cu siguranta vor fi beneficie pentru sanatate si va vor grabi slabirea. Eu sunt un fan al ghimbirului si il ador in orice mancare, iar cunoscandu-i proprietatile curative, mi se pare binevenit in aceasta combinatie destinata slabirii.

Preturile acestor produse comercializate de Vegis sunt foarte accesibile. Spre exemplu, cafeaua verde cu ghimbir de care va vorbeam mai sus, in cantitate de 250 g, o gasim la pretul de 16,90 lei.

Tot cafea cu ghimbir, de data aceasta sub forma de pliculete produse de VEDA KALPO o gasim la pretul de 7,90 lei/50 g. Iar o alta varianta produsa de CHARME, la 150 g, o gasim la pretul de 15,75 lei.

Vezi categoria de produse naturiste de slabire Vegis

[DESCHIDE CATEGORIA]

Alege din peste 200 de produse naturiste de slabire ceea ti se potriveste pentru obtinerea greutatii ideale. Poti opta pentru ceaiuri, capsule, ori creme. O slabire sanatoasa inseamna o slabire de durata, un tratament prelungit, dar eficient. Va sugeram sa alegeti dintre aceste produse pentru ca sunt recomandate de speciliasti.

Gasim si cafea verde cu ghimbir la Vegis, la 250 g cu un pret de 16,62, iar in combinatia cu Cardamon, in varianta de 150 g o gasim la pretul de 15,90.

De asemenea, am vazut si cafea verde cu lamai, la 250 g cu un pret de 16,62 produsa de CRIS NATURA.

PRODUSE PE BAZA DE CAFEA VERDE - VEGIS

PRODUSE PE BAZA DE CAFEA VERDE – VEGIS

In privinta capsulelor si a celorlalte produse realizate pe baza de extract de cafea verde, optiunile sunt si ele numeroase, atat ca varitetate cat si ca pret.

Spre exemplu, Green Coffee Bean de la Adams Vision, o varianta cunoscuta de capsule pe baza de cafea verde o gasim la pretul de 62,17 lei. Iar, varianta de Green Coffee 150 cps produsa de Medica o gasim la pretul de 79,90 lei.

Pe langa aceste doua tipuri mari de produse de slabire bazate pe celebra de acum cafea verde, intalnim si creme anticelulitice si geluri anticelulitice pe baza de cafea verde.

Asadar, ca sa nu intram in prea multe detalii, poate dumneavoastra chiar cautati un produs din categoria descrisa de noi, va invitam sa vizitati aceasta sectiune de produse pe baza de cafea verde de la Vegis.

republicabio.ro

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies